ЧИТАЛИЩЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - КАРЛОВО

 
ЧИТАЛИЩЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - КАРЛОВО

НАЧАЛО
КАРЛОВО
ЧИТАЛИЩЕТО
ДЕЙНОСТИ
БИБЛИОТЕКА
НИЕ
КАЛЕНДАР
ФОРУМ


АФИШ ВЕСТИ ФОТО ВИДЕО МУЗИКА КОНТАКТ ВРЪЗКИ

ВЕСТИ / Читалище

Вземи в gLOG
17 Юни 09, 12:50 / Автор: Иванка Балтова- Народно читалище "Васил Левски"
Награди за колективи на Народно читалище "Васил Левски" - Карлово
Театър „Елена Снежина” и трио „Импресия” от Народно читалище „Васил Левски” – Карлово с награди от национални фестивали

В дните 10-12 юни в град Нова Загора се проведе Втори национален фестивал на любителските камерни театри. Народно читалище „Васил Левски” Карлово взе участие с два моноспектакъла на театър „Елена Снежина”- „Педя земя” в изпълнение на Върбан Колев и „Греховната любов на Зографа Захарий” в изпълнение на ръководителя на колектива Иван Стефанов.

Жури с председател любимия на българската публика актьор Никола Анастасов присъди втора награда за мъжка роля на нашия Иван Стефанов.

Два дни / 12 и 13 юни /драматичен театър „Гео Милев”в град Стара Загора се оглася от песните на участниците във фестивала на шлагерната песен „Под липите златен прах се рони”.  48 формации и индивидуални изпълнители от цялата страна се състезаваха в неговото XIV-то  издание .
Жури под председателството на Стефан Диомов и членове Красимир Гюлмезов и Георги Колев оценява качествата на изпълнителите.

Трио „Импресия” от Карлово се представи в два конкурса с песните „Беса ме мучо”, Амор, амор, амор”,”Когато съм с теб” и „Една българска роза”.
За пета поредна година на този фестивал триото е отличено  с Диплом и лауреатско звание. 

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0847